КАФЕДРА КОНСТИТУЦІЙНОГО ПРАВА ЮРИДИЧНОГО ІНСТИТУТУ

Програма Балтійського університету (BUP)

12 січня 2021 року відбулася друга сесія вебінарів за програмою Балтійського університету (BUP). BUP – це мережа з 89 університетів, розташованих у 12 країнах дренажної зони Балтійського моря. Ця програма була започаткована 1991 року для подолання інформаційного розриву між країнами  внаслідок «залізної завіси». Сучасна місія BUP не менш актуальна – сталий розвиток регіону Балтійського моря.

Shepherd Urenje, спеціаліст із підготовки педагогів Шведського міжнародного центру освіти для сталого розвитку (SWEDESD Університет Уппсали, Швеція) прочитав лекцію на тему: «Впровадження сталого розвитку в університетах». Лектором були проаналізовані основні цілі впровадження сталого розвитку в університетах. Shepherd Urenje у своїй презентації також представив методи реалізації принципів сталого розвитку в університетській освіті та дослідженнях. Жваву дискусію слухачів викликало питання про необхідність змін цілей сталого розвитку у зв’язку із пандемією COVID 19.

Учасниками вебінару, поміж інших, стали викладачі кафедри фундаментальної юриспруденції – завідувач кафедри Сухонос В.В., доцент кафедри Стогова О.В. і старший викладач кафедри Панкратова В.О.

Залишити коментар